Diabeti dhe Sëmundja Kardiovaskulare

diabet

Diabeti – Novata Svetovna Pandemia

Barku nuk është i mbuluar me një radikal të shëndetit të parashikueshmërisë, dhe tendencat globale po rriten në kohëzgjatje në bark dhe gjithçka ka filluar të përballojë fillimin e mosmbajtjes së diabeteve dhe sëmundjeve kardiake në problemet e fotoperiodit.

"Muchshtë shumë më e rëndësishme, po, dhe ju e dini, me pak përpjekje, ju mund të bëni gjithçka nga diabeti i tipit 2. Aktiviteti i përditshëm fizik dhe regjimi i balancimit bazohet në parandalimin. Për shembull, një shëtitje e përditshme 30-minuta mund të rrezikojë rrezikun e zhvillimit të diabetit tip 2, për shembull, Ivet Lalova – Kolio, një atlet, Sedmata Nai-Birza, kishte një grua në botë dhe po planifikonte një fushatë edukative të quajtur "E hapur për Diabet" në Sanofi Bullgari.
Në kuadrin e fushatës "E Hapur për Diabetin", më 2017 tetor dhe nëntor 12, do të bëjmë një matje falas të presionit të gjakut dhe kemoglobinës së gliciranit në 2018 gradë për një vend. Nisma e kombësisë, parandalimi, diagnostikimi i hershëm dhe kontrolli i duhur i diabetit, vazhdoi dhe u parapriu 10, që është gjysma e vitit nga një vit pagesa falas në 850 gradë për një vend, dhe mbi XNUMX pacientë janë që nga fillimi nga iniciativa deri në sega.

Kato është një partner i shëndetshëm diabetik borat, Sanofi është duke u mbështetur me organizimin pacientë aktiv të fushatës "Open for Diabetes" për 6 vjeç nga 2012 në Sega. Yeardo vit iniciativa është e ndryshme, përqendrimi është i ndryshëm, por është një dhe i njëjti qëllim – informimi i njerëzve për diabetin, parandalimin, diagnostikimin e hershëm dhe kontrollin e duhur të sëmundjes. Bëni një shumëllojshmëri të qasjeve të komunikimit, "Open for Diabetes" parashikon vetëm qëllimet e interesit mesatar. Prez 2017, dërgoni mesazhe në fushatë për të arritur mbi 5 milion bullgarë (pothuajse 75% të popullsisë), përmes ndërprerjeve televizive dhe raportimeve inovative.

Lexoni artikullin:  Steatoza e mëlçisë; çfarë është ajo dhe cilat ilaçe përdoren për të trajtuar

Simptomat Parvie për diabetin

Diabeti Zaharniyat është unifikuar nga përhapja e sëmundjeve të rëndësishme shoqërore. Nëse diagnostikoheni herët, kufizoni barrën e komplikimeve, por është shumë e rëndësishme që të njihni simptomat e diabetit. Nai-ndershmëri, përzieni simptomat: sinqerisht uriniran, etje të fortë dhe ndjenjën e qetë. Shtë e nevojshme të komunikoni simptomat e sjelljes dhe specifike për të gjithë llojin e diabetit. Me diabet tip 2, golemi shpesh shuhet nga pacienti, dhe nuk ka njohje për një vit. Wasshtë shkruar nga oqeanet me një teglo të tepërt ose zatlstyavane, me natrupvana në daub, gjoja në oblast në Korema. Simptoma për sëmundjen e mogatit dhe pakënaqësinë e ulëritës, është e vështirë të shërohen plagët dhe infeksionet gjenitale. Diabeti mellitus tip 1 është i përflakur dhe rezerva është e hidhur dhe dramatike. Një pacient me një teglo trupore jolormale ose normalisht do të lëndohet me të. Plagosni simptomat me të, ka një etje të fortë, sasia e urinës është rritur, urinirani është natë, buza e panatyrshme është mbi teglo, mallkimi është i pashpresuar.

Krachka paraprakisht

Komplikimet e diabetit dhe sardochno-sodovit të sëmundjes së skeletit, veçanërisht me korin, bashkëjetesën live dhe me një çift të sëmundjes në të njëjtën kohë. Falënderimet për aktivitetet e kërkimit shkencor simptomë në emrat e kushteve kronike, mund të jenë të vështira për t'u kontrolluar, dhe ndërlikimet parandalohen, dhe pacienti është jashtëzakonisht i shpejtë për të jetuar gjatë, aktiv dhe plot stomak.

Përparimi i kërkimit shkencor

Diabeti është i sëmurë në mënyrë kronike, disa prej të cilave janë në lipide për insulinë në talotot (diabeti tip 1), ose në pamundësinë e tyalotisë për të zvarritur insulinën, disa raste (diabeti tip 2). Përfshirja e portofolit të Sanofit përfshin një gamë të gjerë zgjidhjesh, bashkë-ilaçe të mesme, insulinë dhe agjentë hipoglikemikë oralë. Kompania zhvilloi përgatitje për insulinë në të ardhmen e afërt.

Sëmundjet Sardo-zdovyte të grupit të të sëmurëve, duke betuar sortseto dhe condo krvononosyte. Kjo është arsyeja e incidencës dhe më e zgjuar në ditët e kaluara. Sanofi Ima është mbi 50 vjeç, i cili ka pasur një përvojë në prezervativët borbata për prezervativët dhe ofron një zgjidhje më inovative terapeutike për korin me një rrezik tempulli nga prezervativët dhe incidentet që duhet të përmirësohen për trajtim.

Lexoni artikullin:  Diabeti - Një sëmundje që funksionon keq

Parashikimet do të lihen

Horata, që jeton me diabet dhe sëmundje kardiovaskulare, ka ende shumë më shumë gjasa të vuajnë nga një parashikim shumë. Këto lecka presupozojnë kontrollin e përditshëm për sëmundje dhe mbajnë një ekuilibër midis aktivitetit fizik dhe trajtimit të ruajtur siç duhet, dhe vizitoni me ndershmëri ekspertë, endokrinoloza dhe kardioloza.

Diabeti dhe sëmundjet e ngrëna të zemrës së të njëjtit sistem janë të njohura në ditët e shenjta, ju lutemi rriteni pacientin dhe largohuni prej jush për arsye shëndetësore.

Dory dhe shëroni zgjidhjet në mënyrë që ato të bëhen më të efektshme, ata vuaj për të njëjtën sëmundje për 24 orë – 7 ditë në javë. Kato është një udhëheqës i ndritshëm në diabet mellitus dhe sëmundje kardiake, përqendrimi i sanofisë është në barkun tek i njëjti pacient.

Rëndësia në Qasjen e Integrimit

Nashata është e sigurt dhe e shëndoshë në Sanofi, pasuria e pasurisë nuk është e zhvilluar në risi, le të zgjedhim cilësinë në stomak dhe të ndihmojmë pacientin dhe të sistematizojmë në mënyrë të shëndoshë. Ai nuk ofron vetë ilaçin, por integron zgjidhje. Përmes kombinimit të cilësisë së ilaçeve, pajisjeve mjekësore, shërbimeve dhe menaxhimit aktual, ne përpiqemi të japim një shpresë të re për një milion kori.

Zhvillimi i ilaçeve inovative, të përballueshme dhe integrimi i zgjidhjeve, destinacioneve dhe këshillave mjekësore dhe nevojave sociale. Epo, nga njëra anë, veprimet tona mund t'ju ndihmojnë të merrni bashkë me diabetin dhe sëmundjet e zemrës dhe të përmirësoni cilësinë e stomakut tuaj dhe të mbështesni stabilitetin në të njëjtin sistem.

Diabetus Shqipëri