Droga për Parandalimin e Diabeteve

Artikujt e përfshirë:

Përmirësimi i gjendjes glikemike dhe paravendosja e makinerive dhe komplikimet diabetike mikrovalore

VETITET KOMPONENTE:

 • Ato kanë një efekt hipoglikemik dhe kontribuojnë në optimizimin e niveleve të glukozës plazmatike.
 • Kontriboni në rritjen e ndjeshmërisë së qelizave ndaj insulinës.
 • Normalizoni përshkueshmërinë e membranave qelizore dhe promovoni depërtimin e glukozës në qeliza.
 • Përmirësimi i funksionit të pankreasit dhe sistemit tretës në tërësi.
 • Normalizoni metabolizmin e karbohidrateve dhe yndyrës.
 • Parandaloni zhvillimin e ndryshimeve aterosklerotike në anije.

REKOMANDIME P USR PRDORIM

Përbërësit e përfshirë në fitokompleksin DIANET rekomandohen për pasurimin e dietës njerëzore me substanca biologjikisht aktive me qëllim të parandalimit dhe në terapi komplekse për kushtet dhe sëmundjet e mëposhtme:

 • Parandalimi i sëmundjes tek individët me një predispozitë për zhvillimin e diabetit mellitus (mbipesha, presioni i lartë i gjakut, metabolizmi i lipideve të dëmtuar).
 • Si shtesë e terapisë komplekse të diabetit mellitus tip I dhe tipit II, të pajtueshëm me ilaçe sintetike për uljen e sheqerit, si dhe me insulinë.
 • Kushtet prediabetike (dëmtimi i tolerancës së glukozës).
 • Shkelja e metabolizmit të karbohidrateve.
 • Parandalimi i komplikimeve të diabetit, veçanërisht në pacientët me një histori të shkurtër të sëmundjes.

PËRBËRËSIT

Përbërësit aktivë:për 5 ml (6.0 g)në 100 g
taurine0,181 g3,01 g
Acidi sukcinik0,081 g1,35 g
Acidi lipoik0,013 g0,21 g
Polyextract (2: 1)1,500 g25,0 g
Pjesa masive e përbërësve polyextract:
Gjethe arre të zeza dhe perikarp (Folia et pericarpium Juglandis nigrae)0,450 g7,50 g
Frutat e Fasulit të Përbashkët (Valvae fructuum Phaseoli vulgaris)0,300 g5,00 g
Gjethet e zakonshme të boronicës (Folia Vaccinii myrtilli)0,225 g3,75 g
Bari i rrjedhshëm (Herba Filipendulae ulmariae)0,225 g3,75 g
Bari i Farmacisë së dhive (Herba galegae officinalis)0,150 g2,50 g
Centaury Umbrella Grass (Herba Centaurii umbellati)0,150 g2,50 g
Komponentët ndihmës:
sorbitoljo më shumë se 3,00 gjo më shumë se 50,0 g
Sorbate kaliumijo më shumë se 0,01 gjo më shumë se 0,20 g
Acid limoni0,005 g0,10 g
Ujë i pastruarQSQS
Lexoni artikullin:  Komplikimet e diabetit tip XNUMX

Raporti 2: 1 korrespondon me raportin e materialeve bimore: polyextract (nga 2 pjesë të lëndëve të para bimore marrin 1 pjesë të ekstraktit). Si një ekstraktues, uji dhe etanoli i përqendrimeve të ndryshme përdoren për nxjerrjen optimale të një game të gjerë të substancave të nevojshme biologjikisht aktive. Produkti i përfunduar nuk përmban alkool.

Dozimi DHE ADMINISTRIMI

DIANET. Të rriturit marrin lugë çaji) 3 herë në ditë. Pini 20-30 minuta para ngrënies ose 30-40 minuta pas ngrënies.

Dianet Premium. Të rriturit 5 ml 2 herë në ditë. Pini 20-30 minuta para ngrënies ose 30-40 minuta pas ngrënies.

Mund të hollohet ose të lahet me ujë. Kursi i pranimit është 30 ditë. Kurse të përsëritura në 3-6 muaj.

Shkundni para përdorimit!

UDHZIME T SP VEANTA

Ai nuk përmban sheqer, alkool, ngjyra, aromatizues, konservues artificial.A nuk ndikon në aftësinë për të drejtuar një makinë dhe për të punuar me pajisje teknike komplekse.

Udhëzime për diabetin

Gjatë trajtimit është e nevojshme të përmbaheni nga marrja e etanolit.Në pacientët me diabet mellitus, veçanërisht në fillim të trajtimit, kërkohet monitorim i shpeshtë i glukozës në gjak.Nëse keni diabet të rëndë, luhatje të papritura të sheqerit në gjak, po merrni insulinë dhe ilaçe hipoglikemike, atëherë përdorni DIANETA duhet të informojë mjekun që merr pjesë. DIANET nuk përmban sheqer, 1 lugë çaji (5 ml) përmban jo më shumë se 3,0 g sorbitol, që korrespondon me jo më shumë se 0,25 XE.

contraindications

Intoleranca individuale ndaj përbërësve, shtatzënia dhe laktacioni, një tendencë për mosfunksionim të zorrëve. Para përdorimit, këshillohuni me një mjek.

Diabetus Shqipëri