Trajtimi i dietës së diabeteve

Novinata nga ilaçi juaj, diabeti mellitus, diku duke shkëmbyer celium barku. Instinktivisht, ju e dini, në bark gjithçka është shkëmbyer. Disi po bërtisni, si dhe disa trajnime, ju dha një shans për të punuar dhe studiuar Dory, ju duhet të punoni ca kohë më vonë për të shkuar dhe për të parë për të parë diagnozën në bazat e diagnozës. Lypës nikogo nyama po bede sotchoto.

Tradicionalisht, trajtoni ilaçin tuaj për diabetin me vetëm një sasi të vogël namalavan në një shirit të fushës së misrit për një pacient me diabet. Para së gjithash, injeksioni i insulinës u zgjodh si ilaç. Prez vitin e kaluar, të gjitha më shumë ilaçe janë shtuar në arsenalin për të luftuar diabetin. Duke përhapur uebfaqen në Shoqatën Amerikane të Diabeteve, ky ilaç përfshin thiazolidinediones, frenues DPP-4, sulfonylureas, gel xhelka sekretues, frenues të alfa glukozidazës, bigvanidini, meglithinidi dhe SGLT2 në. Përkundër faktit se të gjithë të njëjtat ilaçe funksionojnë mbi baza të ndryshme, ato fillojnë dhe fillojnë me një faqe të mirë, gjëja kryesore është që të përtypni nivata kimike në zaharin kafe.

Dieta e diabeteve për korin, Koito sa ushqehet

Trajtimi mjekësor është shëruar; Por, përkundër trajtimit të insulinës, standardi është marrë për një periudhë 90 vjeçare, dori dhe një gjurmë u përfshinë në të gjitha ilaçet dhe trajtimin, disa shërues duhet të kenë të njëjtin theks në dietë dhe ushtrime fizike në diabet mellitus. Të mësuarit e butë Dory tregon se pjesa më e madhe mund të fshihet në dietë dhe të fillojë në stomak. Nuk është e lehtë ta shkëmbeni atë në një dietë, mund ta drejtoni, sepse po ata do të mpinë nevojën për ndërhyrje mjekësore dhe mogat është shëruar dhe do të përmbajë diabet.

  • Merrni vëmendjen e mirë ndaj zhartës – ashtë një fakt i njohur që zahari i rafinuar në dietë mund të sillet në zemër dhe faktori i rrezikut për diabetin do të ndikohet. Rafiniranite Zachary do të shkaktohet nga Pokachwana dhe gjurmët e Shoku Spadane në Nivata në Krvna Zahar. Ju nuk keni nevojë ta sjellni Tova në Zaglotto në vetvete, por ju mund ta hani atë si kjo, dhe mund ta ndjeni qetësinë, nëse e sillni në kalori të fuqishme. Rafiniranata zahar e përgjithmonë në dietën tuaj moderne. Merrni pije gaziranite; snacks zarnenite; dory në ketchup dhe majonezë. Për të lejuar që diabeti të marrë nën kontroll, është e rëndësishme që të gjitha eksitimet e zafarit raffiniran të futen në të njëjtën formë. Natyrisht, ëmbëlsuesit alternative përfshijnë mollë, fruta të thata dhe stevia.
  • Hiqni procesin e leopardit për hidrat të lartë – Kogato zgjidhni hidrat të lartë për dietën tuaj, zgjidhni qëllimin e grurit, dhe jo konvertimin me shpejtësi të lartë në gram. Qëllimi i misrit të ëmbël me vitamina dhe mikroelemente, koitet janë me rëndësi parësore për shëndetin dhe çiltërsinë, si dhe mbrojtje nga diabeti. Fibriti dhe trikishtja, e hapur në Celite zarna gi rregull nga e njëjta gjë për zhranosmilane. Tova është efekti i stabilizatorit të hyrjes në nivelin e zaharit. Portieri Iztochnik në harvard.edu zvarritet larg nga kokrra celite, kato duke ulur nivata në kolesterolin total, duke ulur nivata në insulinë e gjakut dhe stabilizimin e nivata në gjakun e Zar zarar zhar ruajtjen e gjurmëve dhe prez celium den. Kur analizuan studimet zdravní për burimet, hetuesit hetuan lundrimin në mbi 160 gra për të konsumuar për qëllimin e zarnit në vazhdimin e 000 viteve. Martohen, koito nuk kanë pasur shpesh një qëllim kokrrizash dhe të shesin produkte, ata kishin më pak të ngjarë të zhvillonin diabet të tipit 18 në krahasim me të martuarit, Coito nuk kishte qëllime.
  • Natyra e daubit në bazën e bimëve është drejtpërdrejtë e kafshëve dhe transve të Daubit – Duke studiuar në shkrimin amerikan për depozitime klinike ka vërtetuar se rritet në daubë të ngopur shumë të ngopur – kato tezi, hapni olio të zbehtë dhe zekhtin – dhe është pak më shumë në rrugë e sipër 2. Vsustnost, shkalla e statutit, thjeshtësia zëvendësohet me 2 përqind të kujdestarit të transmazni nga bima e daubit të kaliumit, i cili rrezikon nga diabeti nga 40 përqind.
  • Mos i hiqni aditivët e ruajtjes – Kam shumë vitamina dhe minerale, shumë prova dhe një nivel më të ulët të zhart. Njoftoni për herë të dytë në novia si që regjimi me krom, magnezi dhe vanadium është i shëndetshëm. Shtoni vitamina të ngrënshme dhe antioksidues, kato beta-karoten, vitaminë C, vitaminë E, zink dhe selen.
  • Zvarritni për korrigjimet – Bilkite dhe korrigjoni ato janë qesharake duke filluar nga natyra për të rregulluar dietën tuaj. Ata nuk sundojnë nga vetë shëndeti i tyre, por do të shtojnë dhe interesojnë shijen e kam nasata hrana. Ulja e veshjes dhe faturave të krvnata zahar përfshijnë kaktusin kanela, sminduh dhe Nopal.
Lexoni artikullin:  Shkaqet dhe trajtimi i kruajtjes në diabet

Shter yndyrën, pasi është një dietë natyrale dhe shëndet i mirë. Zëvendësoni riciklimin e zacharit, furçës dhe daubave nga teknologjia e alternativës dhe, nëse këndoni, rruga për në stomak është e shëndetshme.

Diabetus Shqipëri