Diabeti mellitus – mjekë dhe klinika në Novosibirsk

Endokrinologët janë të përfshirë në trajtimin dhe diagnostikimin e kësaj sëmundje.

Ne kemi zgjedhur 24 mjekë që trajtojnë diabetin në Novosibirsk:

33 minuta nga metro Marshal Pokryshkin
çmimi i pranimit – 1 900 Shqyrtime:

 • Дарья
 • 14.04.2020
 • e shkëlqyeshme (10 nga 10)

Mjek i vëmendshëm Anna Georgievna shikoi rezultatet e hulumtimit tim, intervistoi dhe bëri një plan për veprim të mëtejshëm. Unë erdha te mjeku me rekomandim.

12 minuta nga metro Ploshchad Lenina , çmimi i pranimit – 1 400

2 orë nga metri Zaeltsovskaya
çmimi i pranimit – 1 500 Shqyrtime:

 • Angela
 • 14.11.2019
 • e shkëlqyeshme (10 nga 10)

Mjek i shkëlqyeshëm Ajo më dëgjoi me shumë kujdes, shpjegoi gjithçka dhe përshkruante trajtim.

11 minuta nga metro Sheshi Marks
çmimi i pranimit – 1 350 Shqyrtime:

 • Ирина
 • 26.03.2020
 • e tmerrshme (2 nga 10)

Unë kam renditur të gjitha simptomat e mia. Mjeku tha që unë nuk kam gjëndër tiroide, se dukej si kondrozë, se nuk kishte teste për të diagnostikuar, i përshkroi ato dhe nuk përshkruaj asnjë trajtim. Kam vozitur aq shumë për të marrë një takim me këtë mjek, por nuk isha i kënaqur dhe nuk do të shkoj më tek ai!

11 minuta nga metro Krasny perspektiv
Takimi më i afërt me mjekun: 21 Prill 15:00, çmimi i pranimit – 1 Shqyrtime:

 • Eugene
 • 23.01.2020
 • e shkëlqyeshme (10 nga 10)

Ndihet se mjeku është profesionist. Ajo më ekzaminoi, përfundoi se nuk vuaj nga sëmundja me të cilën erdha dhe i shpjegova saktë gjithçka.

44 minuta nga metro Zaeltsovskaya , çmimi i pranimit – 1 000

2 minuta nga metro Oktyabrskaya
Takimi më i afërt me mjekun: 18 Prill 16:00, çmimi i pranimit – 1

2 minuta nga metro Oktyabrskaya
Takimi më i afërt me mjekun: 17 Prill 13:00, çmimi i pranimit – 1 Shqyrtime:

 • Olga
 • 19.03.2020
 • e shkëlqyeshme (10 nga 10)

Një mjek i mrekullueshëm dhe profesional. Ajo kreu një ekzaminim, më këshilloi, nuk e përcaktoi menjëherë trajtimin, vetëm një gjykim, në mënyrë që të mos dëmtojë, sepse ishte e nevojshme të përjashtohen disa pika. Doktori tha se cilat teste duhej të bëja për të bërë një diagnozë të saktë dhe më këshilloi të regjistrohem në chat për komunikim, gjë që është shumë e përshtatshme.

Lexoni artikullin:  Xhenseni për trajtimin e diabetit mjetet juridike popullore
Diabetus Shqipëri