Sheqeri në urinë por jo në gjak

Përshëndetje përdoruesit e kujdesshëm të forumit. ) Kaloi një provë ditore të urinës, tregoi 0,5% sheqer, e rikthyer pas një jave, rezultati është 1%. Lexoni më shumë

Erdhën rezultatet e disa analizave. Në të vërtetë proteina në urinë dhe sheqer 4,8 në gjak. Të dyja atë dhe një tjetër sot në rimarrje urgjente. Proteina është zhdukur. Sheqeri 5,0. Ata pyesin veten se nga rritet – Unë jam i hollë, art.presion 90/60. Si rezultat, ata i dërguan endokrinologut. Ajo tha asgjë të gabuar. Por tek gratë shtatzëna, ne lejojmë sheqerin deri në 4,0. Më caktoi një dietë pa karbohidrate. Smbëlsirat dhe sende si pjekja për t’i hequr. Hiqni frutat dhe lëngjet. Ushqimi si gjithçka tjetër. Por tani nuk di çfarë të bëj. Një lloj ndjenje e vazhdueshme e urisë. Vajzat. Lexoni më shumë

7 teste të kaluara, gjaku i urinës nga një gisht dhe një test glukozë nga një venë. Sot ata thirrën me LCD, dhe thanë nesër që urgjentisht do të vijnë tek ata, pasi sheqeri u gjet edhe në urinë. Gjatë gjithë shtatëzanisë, testet ishin perfekte, por ato i bënë. E kishte ndokush këtë? Lexoni më shumë

Sot, LCD "kënaqet" që analiza biokimike tregoi një rritje të sheqerit në gjak prej 5,3, si dhe praninë e acetonit dhe glukozës në urinë. Dërguar tek endokrinologu, por nuk ka kuponë ndaj tij dhe nuk ka as regjistrime. Mundohem të mos mashtroj veten, shpresoj se kjo nuk është Duma e Shtetit. Lexoni më shumë

Përshëndetje të gjithëve! Ai infeksion më ngjit gjithmonë. Kështu që ju dëshironi të largoheni me qetësi nga shtatzënia, por jo. Në fillim ata gjetën sheqer të ngritur, e morën atë, tani sheqeri është normal. Aceton në urinë. mirë, nga rrjedh e gjithë kjo? Nesër ditën e provës, përsëri urinoni aceton dhe gjakun. Lexoni më shumë

Përshëndetje të gjithëve! Sot u zgjova duke vëzhguar higjenën e duhur dhe fillova të mbledh testet e urinës. Sipas këshillës së mjekut, ajo fluturoi leshi pambuku në vaginë, por ishte lagësht, sepse Nuk e shtyja thellë, por thjesht e mbulova. Si rezultat, në kavanozin tim, thekon të vogla, shumë të lundrueshme, me madhësinë e sheqerit. sepse Unë e pranoj utrozhestan, ka shumë të ngjarë për shkak të kësaj. Në fillim u emocionova, lexova në internet se kjo është keq. atëherë vendosa ta shikoj për dy ditë dhe ta çoj tek ajo. Dhe do të ketë çfarë do të jetë. A kishte dikush të njëjtin rast? Cfare ke bere Një pyetje tjetër është se sa kohë të presësh. Lexoni më shumë

Vajzat që kanë hasur në këtë situatë, një fëmijë 4 vjeç, i dhanë urinë dy herë, dhe dy herë tregon një test të lartë të sheqerit, një test i sheqerit në gjak është normal, dhe ata filluan ta marrin atë sepse fëmija urinon pak në pantallona, ​​para se kjo të mos ishte .. bëri ultratinguj abdominal të gjithë të pastër, dhe në urinë sheqer të lartë. Lexoni më shumë

Vajzat, ndihmoni, mbase dikush e kupton. analiza të dorëzuara: gjaku i analizës së përgjithshme + për sheqerin dhe urinën. a mund të shpjegojë dikush? çfarë është normale, çfarë nuk është normale. Lexoni më shumë

Përshëndetje të gjithëve! Ai infeksion më ngjit gjithmonë. Kështu që ju dëshironi të largoheni me qetësi nga shtatzënia, por jo. Në fillim ata gjetën sheqer të ngritur, e morën atë, tani sheqeri është normal. Aceton në urinë. mirë, nga rrjedh e gjithë kjo? Nesër ditën e provës, urina përsëri aceton. Lexoni më shumë

Unë shkova sot në LCD, ose ndonjë gjë e mirë. Fëmija im u kthye, tani këmbët tona janë poshtë me kokat tona në krye! Sheqeri im në gjak po rritet, ia dërgova endokrinologut, ajo gjithashtu tha që nëse vazhdon të rritet, atëherë ajo do të më dërgojë në CS për 36 javë, ekziston mundësia që fetusi të ngrijë për 37 javë, unë jam duke menduar se çfarë është marrëzi! apo jo marrëzi? Vajza, më thoni? sheqeri ishte 5,4 tani 7,5 është shumë po? Lexoni më shumë

Nesër do të bëj teste të rregullta, do të më duhet të dhuroj gjak për glukozën, një test të përgjithshëm gjaku, urinë. Para glukozës, duket se është më mirë të mos hani ëmbëlsirat, dhe në testin e fundit të urinës kishte kripëra, kështu që është ndoshta më mirë të përjashtoni kripën, gjithashtu, dhe hemoglobina normale është e rëndësishme në testin e përgjithshëm të gjakut. DD, në lidhje me këtë, çfarë këshilloni të hani në prag, në mënyrë që sipas analizës të gjitha rregullat të ishin aty? Ka një borsch të gatuar fllad në frigorifer, por ndoshta është më mirë të mos e hani atë, për shkak të panxhareve, në mënyrë që urina të mos ndryshojë ngjyrën? mollë, shegë dhe. Lexoni më shumë

Lexoni artikullin:  Speciet e kolesterolit në gjak, cila është norma, e ngritur, si të ulet diabeti i gjakut

Unë jam shtrirë në spital, kontrolloj ujin. Ata injektuan injeksione për të hapur mushkëritë tek fëmija. Dhe në urinë gjetën aceton, dhe në sheqerin në gjak 7,1. Kush e bëri këtë ?? Nervat e mi tashmë kanë mbaruar ((Lexo më shumë →

Dhe nesër po vijnë 11 javë) toksikoza është intensifikuar: (por nuk vjell, unë kam humbur nja dy kg) tani peshoj 50,7 me një rritje prej 167) Më në fund bleva xhinse për gratë shtatzëna) sot kam marrë rezultatet e testit, kam zbuluar se kam një të katërt pozitiv, edhe pse a është e rrallë? Dhe sheqeri është akoma në urinë, por në gjak të gjitha rregullat, kush ishte si? ​​menjëherë përpara ekranit të parë, unë jap përsëri urinë në 15 maj) Lexo më shumë →

Vajza, një pyetje. Ju lutem më thoni të anuluar Utrozhestan, numërimi i gjakut është përmirësuar, kolesteroli është normal, sheqeri është normal, një test i përgjithshëm i gjakut është bërë më i mirë, biokimi i proteinave është barazuar. Urina gjithashtu u bë e mirë. Vendosa të bëj pushim për 1,5 javë, kështu që mendoj të filloj përsëri. Lexoni më shumë

Vajzat, unë jam shumë i shqetësuar: për herë të dytë me radhë ata gjejnë sheqer në urinën e tyre, dhe çfarë shumë. dhe gjithçka është normale në gjak – nesër po shkoj tek endokrinologu, por gjithçka është lodhur tashmë .. mbase dikush e kishte atë? A është kjo e frikshme? Më parë, gjithçka ishte normale, hera e parë që u shfaq në 32 javë, tani është gati 35. Lexo më shumë

Vajzat që kanë hasur në këtë situatë, një fëmijë 4 vjeç, i dhanë urinë dy herë, dhe dy herë tregon një test të lartë të sheqerit, një test i sheqerit në gjak është normal, dhe ata filluan ta marrin atë sepse fëmija urinon pak në pantallona, ​​para se kjo të mos ishte .. bëri ultratinguj abdominal të gjithë të pastër, dhe në urinë sheqer të lartë. Lexoni më shumë

Dje shkuam në pritje dje. Sipas testeve: sheqer në urinë. Prandaj, ata shkruajtën një drejtim për gjakun për sheqerin dhe përsëri urinën. Qira atë të hënën. Nëse nuk do të lindja më parë))) sepse gjenekologu tha që barku ishte ulur))) kockat pubike filluan ta copëtojnë famullinë ,. Lexoni më shumë

shkoi për të peshuar dhe matur. pesha 8740. lartësia 69. dha udhëzime. kallaj natyrisht, dhe jo ekzaminim mjekësor. gjaku dhe sheqeri i përgjithshëm, urina, EKG. i mjekëve një ortoped, neurolog, dentist, ENT dhe psikolog. kjo e fundit natyrisht e befasuar)))) Lexo më shumë →

Gjet sheqer në gjak (6.51 dhe sot në glukozën e urinës ++ Unë nuk e kuptoj se çfarë kuptojnë të dy pluse. Por në përgjithësi, kush e kishte atë gjatë B? Si u reflektua? Whatfarë bëri? Ai nuk e transmetoi atë në Lyale? Lexo më shumë →

shkoi sot, kaloi urina, ja erdhi analiza e glukozës

Vajza ime, 6 vjeç, mban erë acetoni nga goja e saj, dhe unë dhurova gjak dhe urinë për sheqer, gjithçka ishte gjaku normal 4,43 me një normë prej 3,3-5,6 urinë 0,2 me një normë 0-0,8 në të njëjtën kohë kalova një analizë të përgjithshme gjaku, por ai është me anomali. Vajzat që mund të deshifrojnë? ka ndonje mjek? a eshte vertet keq Unë shqetësohem çmendurisht, nuk mund ta marr dot tek pediatri im ((fyti i fëmijës është i lirshëm, por duket sikur nuk dëmton, para analizës ka pasur jashtëqitje të lirshme, dikur, tani gjithçka është në rregull, fëmija është i gëzuar dhe ka dhëmbë rrënjë. Lexo më shumë →

Lexoni artikullin:  Polneuropatia demielinizuese kronike inflamatore shkakton zhvillim, trajtim dhe prognozë

Unë e kalova provën dje, sheqeri në urinë tregoi 6.93 me një normë prej 0.00-0.80. Para kësaj i dorëzova gati një muaj më parë, gjithçka ishte në rregull. Gjëja më e çuditshme është se unë dhe vajza ime në të njëjtën kohë rritëm njëherë sheqerin në urinë në 12.4. Natën para dhe para kësaj, natyrisht, hëngra ëmbëlsira dhe rrush. Plus për gati një javë stres të zgjatur. Ajo që mund të ndikojë është e pakuptueshme. Vajzat që treguan sheqer në urinë, çfarë bënë ata më pas dhe çfarë ju thanë mjekët? A mendoni se ka kuptim nesër. Lexoni më shumë

1. Testi i përgjithshëm i gjakut 2. Testi i përgjithshëm i urinës 3. Testi biokimik i gjakut 4. Testi i gjakut për sheqerin 5. Testi i gjakut për infeksionin TORCH 6. Kultura bakteriologjike 7. PCR 8. Ultratingulli i organeve të legenit 9. Hormonet. Lexoni më shumë

Siç do ta kishte fatin, një hundë me erë të fortë dhe dhimbje të fytit filluan të dhembin mbrëmjen e djeshme, por nuk ka temperaturë. Sot është një ekzaminim, ne ende duhet të bëjmë një test gjaku për sheqerin dhe sigurisht urinën! Dhe tani po mendoj. urina atëherë ndoshta nuk ka asnjë pikë për ta marrë atë sot? është e qartë që trungu nuk është akull. Po gjaku për sheqerin dhe gjaku për ekzaminim? A ndikon një ftohje në të? Lexoni më shumë

Vajzat, përshëndetje. Javën e kaluar kalova teste, gjeta sheqer në urinën time. Po, dhe një tjetër e lartë-5. Sot i riparova testet, urinën dhe gjakun për sheqerin. Po perjetoj shume. kush e kishte atë? Si mbaroi? Shpresoj, mbase ka pasur ndonjë lloj gabimi në laborator? Lexoni më shumë

Për vajzat, situata është kjo, sot ishte në takimin e parë, në sheqer në urinë 5 njësi. në gjak 3,2. Ata më thanë të rimarrja … mbase hëngra disa ëmbëlsira. Fillova të shqetësohem tani. nga kush ishte ashtu tregoni situatën tuaj .. mjeku i rekomandoi të pinte askorutin. dhe rimarr përsëri analizën. Lexoni më shumë

Mirëmëngjes, doktor! Për disa ditë fillova të vërej qese të denjë nën sytë e foshnjës pasi flija në mëngjes. Ne jemi sot 6 muaj. Testet e gjakut dhe urinës janë normale, unë pi shumë, ata thanë se duhej të jepja sheqer për më shumë. Cila është arsyeja e këtyre çantave? Lexoni më shumë

shkoi sot, kaloi urina, ja erdhi analiza e glukozës

Për 1,5 muaj derdhëm zarzavate. Ajo që ne thjesht nuk bëmë. Ne pimë rezervuarin e vendosur për fëmijë dhe bififormin e foshnjës. dhe nuk ndihmoi. dhe 1500 deri në askund. Por, sapo refuzova çajin me sheqer, të nesërmen filluam të lëpijmë dhe flemë normalisht (kishte probleme me gjumin, nëse vetëm, barku im do të lëndonte me siguri) SUGAR! Nuk do ta mendoja kurrë. Tashmë dhuroi gjak dhe urinë. Ata mbledhin urinë hëngrën) Djali ynë nuk donte të shkruante në një kavanoz. Ata dhuruan gjak, ishte diçka. Unë kisha shumë frikë se Temushka do të bërtiste. Por asgjë nuk ndodhi, ne qau sigurisht, por. Lexoni më shumë

Vajza që e kishin këtë? Dje, më 28.08 gusht, kalova urinën, bëra procedurën siç pritej, dhe në të njëjtën ditë kalova një test të përgjithshëm gjaku. Si rezultat, sheqeri në gjak është norma e 4. 4, dhe në urinë sa 32. Sa kështu? Sheqeri ishte gjithmonë normal, por kurrë në urinë. Lexoni më shumë

Përgjatë kësaj B ka sheqer në urinë, gjithçka është normale në gjak! Asgjë G nuk mund ta kuptojë. i jep drejtim urologut! Ndoshta dikush e kishte atë? Sheqeri në urinë 5 (((Lexo më shumë

Për vitin e ri tashmë kujdesur për bukurinë. Si po bejme Relativisht normale. Nesër, ne do të dhurojmë urgjentisht gjak për sheqerin. Ndonjëherë urina e djalit të saj erë si aceton. Pikat në trup po shërohen ngadalë. Por nga fakti që djali i kreu ato, mbetën shumë plagë. Kush e di se si t'i sillet tani? Ne vetë po mundohemi të hamë qull. E vërtetë, të gjithë dalim jashtë, por vetvetja. Lexoni më shumë

Vajzat! Kush kishte kërcime në sheqer në gjak? A ndodh kjo një herë? Në vizitën e fundit në LCD, mjeku tha që sheqeri në gjak u rrit 5,3 agjërim dhe në urinë kishte sheqer. Dhuroi gjak në 31 javë. Para kësaj, ajo kaloi testin e tolerancës së glukozës në 29-30 – rezultatet janë të mira (4,6 në stomak bosh, 7,7 në një orë, 6 në dy) .Ai vuri GDS në diskutim. Gjatë gjithë shtatëzanisë, sheqeri është 4,6 -4,7. Pse tani është e paqartë.Unë i dërgova endokrinologut dhe më tha të ndiqja një dietë.A ka ndonjë test tjetër përveç sheqerit që mund të zbulojë këtë diabet? Tani analiza ka ardhur dhe ka kaluar. Lexoni më shumë

Lexoni artikullin:  Trajtim kirurgjik efektiv për diabetin

Një ditë tjetër që isha tek endokrinologu në Altravit, ata bënë një ultratinguj të gjëndrës tiroide – si norma. Ai gjithashtu caktoi të kalonte një numër hormonesh TTG, T3 falas, T4 pa pagesë, ATTG, ATTP, përveç gjakut dhe urinës për sheqerin. Doktori është adekuat, biznes, tha që analizat nuk mund të bëhen në klinikën e tyre. Kështu që provimet e mia janë duke vazhduar. Lexoni më shumë

Ajo filloi të vërehej në mëngjes tek e bija, asgjë tjetër nuk shqetëson. Shkojmë tek pediatri për të filluar. Tofarë të kërkosh prej saj, një kërkesë për analizë të urinës dhe gjakut? E zakonshme apo sheqeri? Lexoni më shumë

Mbasdite Pyetje për Muscovites. A e di dikush mbi bazën e të cilit ligji është bërë lista e provave për kopshtin? Fakti është se klinika jonë në rajonin e Moskës emëron një test të përgjithshëm gjaku, një test të përgjithshëm të urinës, gjak për sheqer dhe feces për I / g. Dhe m / s në kopshtin e fëmijëve thonë se gjaku nuk është i nevojshëm për sheqer, por scraping për enterobiosis është e nevojshme. Dhe ajo ishte indinjuar që ata po shkelnin ligjin në rajon. Kam gjetur një shtojcë të urdhrit të Ministrisë së Shëndetësisë, të datës 21.12.12/1346/XNUMX numër XNUMX dhe gjithçka është atje siç thonë ata në rajon. Lexoni më shumë

Vajza, një situatë e tillë. Kam ngrënë pjepër, në shteg. dita kaloi urinën, dhe rezultati është sheqeri në urinë. Mjeku urdhëroi një test të dytë të urinës, një ditë para lindjes ajo u përpoq të kufizojë ëmbëlsirën – dhe rezultati ishte përsëri sheqeri. Në shteg. pasi mjeku urdhëroi një test gjaku për glukozën. Jam shumë i shqetësuar, a e keni atë? Lexoni më shumë

Kush e di: dje ata dorëzuan urinën, me shanset e ARVI, gjithçka është në rregull (ka pak aceton, por kjo ishte tashmë me gripin në dimër) Sot kam ushqyer rrush të thatë, shumë në mëngjes. Pasdite bëra një shirit provë për aceton dhe atje, "glukoza" njolla pak. Të tingëllosh alarmin, apo është e thjeshtë të marrësh urinë në mëngjes? Gjaku vetëm nga një venë për sheqer. (Vazhdoni të lexoni →

ca tmerr! Toksoplazmoza + igg 204, në përgjithësi jam në gjendje shoku. Sheqeri 5,3. Proteina e gjakut 58. Tonus, mjeku sugjeroi utrozhestan. Megjithëse mendova se po stërvitej ((gjaku dhe kripa janë gjithashtu në urinë, një gur ngjitet në një fushatë (((më fal, bir, nëna ime po ndahet në moshën 21 vjeç. Më kanë rekomanduar ilaçe, dieta, dua të zhurmoj. Lexo më shumë →

Pershendetje djema! Sipas kërkesës popullore, unë po postoj këtu një listë të gjithçkaje për të cilën më janë dhënë udhëzime në LCD-in tim pas regjistrimit (hiqet nën mace): Vazhdoni të lexoni →

Përsëri nuk më pëlqen analiza: (e rivendosja në një të paguar, përsëri sheqer Nën prerje Lexo më shumë

Nuk e di kush dhe në çfarë niveli ishte bujar, por në shkollë këtë vit, në vend të Mantoux, ata vendosën provën Diaskin. Kjo lejoi të shmangte epikën me udhëtime në shpërndarësin e vaskës. Bukuri e drejtpërdrejtë. Ata gjithashtu morën lejen për të analizuar gjakun, gjakun për sheqerin dhe urinën. Qytetërimi me një fjalë. Dhe gjithashtu ekzaminimi mjekësor është sportiv. Do të jetë qesharake të marrësh një pranim në konkurs para se të nisesh për në Kazan :D Ose më saktë, madje arrijnë të arrijnë ta marrin atë, sepse check-out është të enjten, në 4 në mbrëmje, dhe takimi me një mjek sportiv ka shumë të ngjarë që vetëm. Lexoni më shumë

Diabetus Shqipëri