Trajtimi i diabetit në Bjellorusi

Postuar nga: Vadim Savich

Resume: Libri i fiziologut Sovjetik VV Savich, në të cilin sjellja e një personi ekzaminohet nga pikëpamja e fiziologjisë së sistemit të tij nervor qendror dhe.

Diabeti për Dummies

Autori: A. Rubin

Shënimi: Diabeti për Dummies është një udhëzues gjithëpërfshirës për njerëzit me diabet dhe familjet e tyre. Nuk zëvendëson këshillat e një mjeku, por duke e përdorur atë si një botim referencë, ju.

Enciklopedia e Madhe e Diabetikëve

Postuar nga: Jenny Brand-Miller

Shënimi: "Enciklopedia e Madhe e Diabetikëve" është udhëzuesi juaj personal për t'ju ndihmuar në trajtimin e diabetit ose prediabetes. Dietat dhe parimet themelore të mënyrës së jetesës të përshkruara në libër.

Gjithçka që duhet të dini për diabetin. Një libër thelbësor për diabetikët

Autori: Irina Pigulevskaya

Resume: Diabeti quhet skamje e kohës sonë. Shpërndarja e saj nuk njeh kufij; më shumë se 430 milion njerëz preken nga e gjithë bota. Por! Diagnostifikimi i diabetit nuk është një arsye.

Mënyrat për të hequr qafe sëmundje. Hipertensioni, diabeti.

Autori: Ivan Neumyvakin

Shënimi: Një libër i ri i autorit të famshëm I.P. Neumyvakin, doktor i shkencave mjekësore, duke ndërthurur në praktikën e tij arritjet e mjekësisë zyrtare, zhvillimet e veta dhe ato popullore.

Diabeti mellitus. Referenca farmakologjike

Autori: A. Dreval

Shënimi: Libri i diabetologut të famshëm, Profesor A.V.Drevalya, përfshin informacione të azhurnuara mbi përgatitjet farmakologjike që përdoren aktualisht në Rusi për trajtimin e sheqerit.

Lexoni artikullin:  Pse impotenca shfaqet në diabet

Diabeti mellitus. Komplikime akute dhe kronike

Author:

Abstrakt: Manuali diskuton komplikimet akute dhe kronike të diabetit mellitus, të cilat përcaktojnë prognozën dhe cilësinë e jetës së pacientëve. Tek komplikimet akute.

Bazat e sjelljes njerëzore (m)

Postuar nga: Vadim Savich

Resume: Libri i fiziologut Sovjetik VV Savich, në të cilin sjellja e një personi ekzaminohet nga pikëpamja e fiziologjisë së sistemit të tij nervor qendror dhe.

Diabetes. Mitet dhe Realiteti

Autori: Ivan Neumyvakin

Shënimi: Diabeti është një nga sëmundjet më të vjetra të njerëzimit. Pse kjo sëmundje konsiderohet e pashërueshme? Po, sepse arsyet e shfaqjes së saj nuk janë përcaktuar. Dhe kjo nuk është çudi, sepse.

Hipertensioni arterial endokrin

Autori: Maria Porksheyan, Natalya Volkova

Abstrakt: Një nga çështjet kryesore në praktikën klinike është diagnoza diferenciale e hipertensionit arterial. Sidoqoftë, tradicionalisht çdo rritje e presionit të gjakut.

Promovime dhe zbritje

30 Elemente cholesterolometra Multi me një zbritje!

Vetëm 30 Cholesterolometers Multi Elementë-Glukometra me një zbritje

Matësi i glukozës në gjak Finetest Premium me një çmim të jashtëzakonshëm!

Megjithë situatën e vështirë ekonomike në vend, ne jemi të kënaqur t'ju ofrojmë një model të saktë, të lehtë për t’u përdorur, të besueshëm dhe shumë-funksional të glukometrit “Festest Premium” me një çmim të ulët realist.

Zbritje për shiritat provë Fintest Premium 50 copë / paketë

Për vëmendjen e përdoruesve të matësve Premium Auto-Coding Premium. Oferta speciale "Bleni më shumë – paguaj më pak!" Beenshtë zhvilluar posaçërisht për ju, e cila ju lejon të kurseni 50 copë / pako kur blini shirita provë të Testit Financiar.

Glukometri i ri me precizion të lartë me një çmim super!

Glopometri Infopia GluNeo Lite me saktësi laboratorike me një çmim super!

falënderim

Kanali ynë në Twitter

Sondazhet

Online

Informata të dobishme

Në diabet.by ju gjithmonë mund të gjeni informacionin më të fundit dhe të rëndësishëm në fushën e diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit të diabetit.

Shërbime dhe trajnime

Gjithmonë në shërbimin tuaj është një numër gjithnjë në rritje i shërbimeve të dobishme që janë krijuar për t'ju ndihmuar.

Lexoni artikullin:  Mbledhja diabetike e bimëve për uljen e sheqerit në gjak në diabetin tip 2

Dyert e Shkollës virtuale të Diabeteve janë të hapura në portalin tonë rreth orës, ku në çdo minutë mund të gjeni përgjigje për pyetjet më të ngutshme në lidhje me diabetin.

pa pagesë Regjistrimi

Ndiqni disa hapa të thjeshtë të regjistrimit, ose klikoni në ikonën e shërbimit ose rrjetit social ku keni një profil (në linjën "hyni brenda") dhe merrni akses të plotë në të gjitha tiparet e portalit diabet.by!

Portali i diabetit diabeti.by është krijuar në vitin 2011.
Misioni i portalit është të ndihmojë pacientët, të afërmit e tyre dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor duke siguruar informacionin më të rëndësishëm për diabetin, diagnozën, trajtimin dhe parandalimin e tij.

Ekipi i faqes vazhdimisht zhvillon dhe përmirëson shërbime që do të ndihmojnë për të monitoruar dhe kuptuar më mirë sëmundjen tënde. Dhe në Shkollën tonë virtuale të Diabeteve jo vetëm që mund të fitoni njohuri të reja, por edhe të gjeni përgjigje për pyetjet më të shpeshta në lidhje me diabetin, sepse të gjitha materialet janë zgjedhur dhe përgatitur me kujdes nga specialistë në fushën e endokrinologjisë.

Diabetus Shqipëri