Trajtimi për ulcerat trofike me diabet mellitus

Komplikime serioze në diagnostikimin e diabetit janë të pranishme në ulcerat trofike për shkak të mbizotërimit të krakata. Ulçera Trofichte me diabet mellitus shkaktojnë paragjykime në mënyrë të pashmangshme nga paaftësia për të funksionuar deri në fund të sistemit nervor. Problemi është se sistemi nervor funksionon kur një pacient zhvillon neuropati të diabetit.

Përmbajtja e faqes

Metoda e trajtimit

Trajtohet për ulcerat trofike dhe nuk është e ndërlikuar dhe heq kohë, e cila është qasja integrrran. Ju lutemi tazi arsyeja nuk është një hov dhe një värvama për reklama, tverdeyki, i cili u zvarrit me të vetmet mechlem është më i dobishëm dhe madje i shqyer nga shkelja, pasi do të zvarritet në mjetet para unitetit metodën e trajtimit.

Soshcha i tillë, nuk mbështetet vetëm në mjetet juridike popullore. Trajtimi jokonvencional është i mundur me një realizues, i cili është i mundur sepse vetë terapia kryesore është e autorizuar për trajtimin e ilaçit.

Ti kato u shfaq në plagën në majë të skajit të kufirit, një njeri është një lecke dhe nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të ilaçit. Ata i trajtojnë shpërthimet duke e bllokuar, por si rezultat, gjatë studimit, ata përcaktojnë dlbochinat në lezion, dhe rrezikojnë nga ulcera. Por gjithashtu, instaloni një plagë nga legeni i natyrës, deri në Ostargvane, dhe disa rregulla mund të përfshihen në infeksionin nga flora patogjene.

Për të qenë i sinqertë, është e vështirë të trajtosh të gjitha këto:

 • Sterilna pryrazka i bashkëngjitet varhu pastroi plagën.
 • Stabilizoni Niva në Krivna Zahar;
 • Vazhdimi i kursit tuaj për ilaçe, normalizimin e qarkullimit në kufirin;
 • Ofrimi i një kursi nga ilaçi, koito normalizir dhe i rregullt, shkëputje për thithjen e depozitave të substancave në tekanit. Ju lutemi të nënshtroheni mungesës së ulcerave dhe tajanës të zgjuar.

Regjimi i trajtimit u zhvillua për pacientin, në masën e shkallës së varësisë së golemit nga etap për zhvillimin e ulcerave. Në të gjitha fazat, terapisti është një nuancë e kurbës, ata po e trajtojnë tokën me trajtim, dhe kjo është parashikimi i phines tazi.

Trajtohet për komplikime kur diabeti karakterizohet, dhe koito luan një rol të rëndësishëm për tu kuptuar në një rezultat pozitiv:

 • Pacientët me vinagas treguan shtratin në një shtrat, në një situatë të zgjedhur u lejuan të shtronin.
 • Sipas kohës për periudhën për trajtim, është e nevojshme që rregullisht të ekzaminohet glukoza për nivata për glukozën.
 • Shtë e rëndësishme, veçanërisht periudha e periudhës për trajtim në Kraków dhe hapësira e duhur është e ekuilibruar siç duhet.
Lexoni artikullin:  Llojet e diabetit dhe nivelet e tij; metodat moderne të trajtimit

Si mundësi për të rikuperuar nga norma normale e këmbënguljes, ekziston një rezultat i një trajtimi ambulant, pacienti është dërguar në departament për një trajtim urgjent, dhe pacienti shpesh trajtohet në një spital. Nga pacienti tek pacienti, vizitoni një ilaç që është i angazhuar në mënyrë të qartë me probleme me diabetin.

Trajtimi i pavarur për ndërlikimet e nyama dhe dada rezultat, atëherë mund ta reflektoni atë negativisht në shëndetin tuaj, ndonjëherë në një pozicion të pasigurt.

Karakteristikat e terapisë lokale

Merrni në të njëjtën kohë trajtim në vend në mënyrë të parakohshme nga ndoshta infektues me infeksion nga mjedisi i fundosur. Kallëzoni dy pesë në një denarë. Para se të gjithë të hutoheshin nga sterilnati, transportimi i plagës në nivelin më të lartë për krakata të të gjithë territorit nga zgjidhja në peroksid hidrogjeni ose mangan, dhe furatsilin mund të zvarritej prej tij.

Në këtë rast, shpejtoni procesin në formimin e ulcerave zarastane në therjen e dorës së sipërme mbi të plagosurit, dhe mbase do të aplikoni një xhel të veçantë, duke rritur shpejtësinë në procesin e trajtimit. Sepse nuk është një amortizues, është një mjet për ta bërë këtë, një kthesë në një ranat, diçka si xhel, është e mbuluar me një film. Do të jetë një kohë e gjatë për të përfunduar procesin duke u shkëputur nga posteri sepse keni mbaruar, para se ta bëni këtë, aplikoni instalime elektrike sterile, hiqeni atë për të rrëmbyer bojën. Banyats se mbretërojnë me shtimin e permanganat kaliumit. Kohëzgjatja e procedurës është 10-20 minuta. Në skenë për shërim, lejohet veke dhe në pjesën e përparme, kthejeni pykën në den.

Trajtimi mbi etapa në arsim

Sidoqoftë, është më mirë të kuroheni në një fazë në një fillim të formuar në ulçerë në një krakata, përfshirë rajonin në një krakata, ilaçet korrigjohen për të sqaruar detyrën:

 • Normaliziran në nivoto në zaharta;
 • Celta për terapi sistemike, tërësisht ose pjesërisht spirale, formohet në ulçer peptik në një krakata në një lak.

Të gjitha trajtimet përdoren për terapi lokale, injeksione për ilaçe vazodilatative, koitus për të shpërndarë namalyavans për viskometri me qira. Terapia localnata përfshin trajtim për rata të lartë për krakata me antiseptikë të ndryshëm:

 • furatsilin;
 • 3% zgjidhje ndaj peroksidit të hidrogjenit;
 • Rutina e manganit, përqendrimi i dobët sst;
 • Gjuhë në Zelenin ose jod;
 • Përgatitjet e alkoolit.
Lexoni artikullin:  Norma e kolesterolit tek gratë dhe burrat

Në pjesën e sipërme të leckës së ulçerave dhe vendosni një shtresë xhel, coy po më shumë ndihmë dhe po lekuva. Zvarritet në shëndet të mirë të plagëve dhe xhel është anti-inflamator për faktin se struktura nuk është shtrënguese filmi është i këndshëm për strukturën.

Sigurohet për trajtim me kohë në territor dhe trajtim

Përkundër faktit se pacienti gradualisht po rimëkëmbet në kohë për trajtimin e duhur, jo të gjitha zacharta në shtratin e krevatit po vëzhgojnë vazhdimisht. Kur bëhet fjalë për një shpërthim, zakonisht gjendet në pjesën e sipërme të ranates mbi krakën nga veshja purulente, shfaqja e paarritshme, antiseptik se tretira me alkool. Shpesh, është e nevojshme të keni një ulcerim dhe me një zgjidhje 3% të peroksidit të hidrogjenit. Në fazat e tanishme, në gjendjen e sëmundjes, ndryshoni shartimin dy pesë ditë në ditë.

Një ponder është i pranishëm në një ulçerë trofike, por nuk është vizuale vetë. Simptomat përfshijnë:

 • Temperatura trupore është e varur;
 • Zakervyavane dhe pezmatimi në Tukanite, që ndodhet afër plagës;
 • Negativë të tjerë simptomat për tyaloton.

Kjo pasohet nga një trajtim shtesë me terapi antibakteriale; në rastet kur ka raste më të ndërlikuara, trajtimi kirurgjik është i nevojshëm për kancer ulcerativ.

Në ditët e sotme, ajo është e ruajtur në tekanite dhe po, unë kam rënë në shpejtësinë e rrjedhës, të gjitha zvarritjet e recetave në përcaktimin e xhelit me kohë në mbishkrimin. Përgatitjet Takiva për aplikim lokal nuk janë të ashpër, por ata do të bashkëngjitin rreshtin e lartë në karven në ulcerat, ata do të shpërndajnë me kujdes shufrën pranë burgerit në ranat ose në majë të lokalitetit, dhe shërimi është bërë për ca kohë. Një pezullim i madh i pezullimit të pezullimit, trajtimi i të gjitha shpërthimeve, promovohet në kthesë, duke lejuar lejen e mohimit.

Terapi gjithëpërfshirëse për ulcerat trofike në një shenjë në ilaçet që po trajtohen për procedurat fizioterapeutike, të cilat do të shpërndajnë:

 • Regjioni lazer në krv;
 • UFO;
 • Hirudotherapy;
 • UHT;
 • Terapia e ozonit.

Trajtimi në popull recipes

Do të thotë që mjetet Narodnit nuk mund të përdoren për trajtimin e vetëm, por trajtimi shtesë është themelor me aprovimin për mjetet juridike shtëpiake për mbrojtje, kujdesi është i pranueshëm dhe mjaft i shurdhër.

Lexoni artikullin:  Cili është parandalimi i komplikimeve të diabetit mellitus tip 1 dhe 2

Mediumi i recetës, Coitas specifikoi thyerjen maksimale të pozitës pozitive, ima:

 • Kontrolloni kompresat në bazë të produktit për heqjen e hudhrës dhe acetatit të mollës. Ne do të heqim tre skifle djathë dhe tre enë acetate. Hani më të vjetër brenda dy javësh, nga ana tjetër, zona paraqitet.
 • Një efekt i mirë në procesin e trajtimit është se është në gabim. Jo rrallë, paraqitet bashkëlidhja me Varkhu Ranata.
 • Nën format, ju mund të shëroni mechel me një përgatitje zvarritje, të përgatitur nga ëmbëlsira çaji të gjalpit ribeno dhe 10 gr mjaltë, një shishe peniciline dhe 2 gram novokainë. Procesi i trajtimit është për 21 ditë, i cili është i sheshtë mesatarisht për të gjitha 2 ditët.

Parandalimi i ulcerave nga pamja dytësore

Nëse me sukses ulni ulcerat trofike në krakat, mos e lini të shkojë. Shkelja është përsëri e mundur. Për po, shmangni tivin, ndiqni paraprakisht faljen:

 1. Lecka dhe garancia që krakata do të lërë mbrojtje të vazhdueshme kundër bllokimit ose hipotermisë;
 2. Parandalimi i shfaqjes së mikro-dëmtimeve dhe plagëve nga një karakter i ndryshëm në sipërfaqe tek skinned nga krakata;
 3. Vishni këpucë ortopedike speciale gjatë gjithë sezonit;
 4. Mos e ekspozoni krakata si në thes fizikisht.

Si përfundim, disa citirame nuk kanë qenë statistikisht domethënëse, duke reflektuar situatën aktuale në zhvillimin e ulcerave trofike në diabet. Isshtë formuar në ulçerë takiva në diabet, duke e konsideruar atë të tmerrshme dhe të vështirë për të trajtuar komplikimet, që është një kryq në 80% të diabetit. Një mendim i vogël është pak i urryer në Krak, dikush që sinjalizon të shfaqet në ulcera, nëse largohet për një terapi të përkohshme, do të amputoheni në Krak. Përkundër këtij sfondi, sinqerisht, arsyeja është formuar për gangrenën, e cila është rreth gjysmë ulçere e pacientit me ulçera trofike pa kraka, shumica e një e treta e pacientit me kënaqësi gangrenoze do të mbetet i gjallë.

Frikësoni treguesit e një kandil deti, njoftoni të gjithë, se një kandil deti, dhe shikoni me kujdes, veçanërisht kur diagnostikohet me diabet. Një paralajmërim në kohë për t’u shfaqur në ulçerë tropikale, duke u bërë një garantues për të qënë vonë në bark.

Diabetus Shqipëri