Medikamente për diabetin

Porositni ilaçe për diabetin

Farmacia 36.6 lejon klientët e saj të porosisin çdo ilaç të diabetit me shpërndarjen në njërën prej 1200 degëve të rrjetit të saj në rajonin e Moskës dhe Moskës, Shën Petersburg dhe rajonit të Leningradit. Ju mund të bëni një porosi duke thirrur në telefonin e vendosur në faqe, ose duke përdorur faqen tonë. Shpesh kemi zbritje dhe promovime në ilaçe, duke përfshirë ilaçet e forta që përdoren për të trajtuar diabetin e tipit 366. Mimet për çdo ilaç mund të gjenden në faqen e internetit XNUMX.ru, ku ekziston gjithashtu një sistem i përshtatshëm kërkimi nga prodhuesit, substanca aktive dhe marka.

dëshmi

Diabetes mellitus? kjo është një sëmundje e sistemit endokrin që shoqërohet me mungesë të insulinës. Në prani të një sëmundjeje të tillë, një person duhet të marrë agjentë hipoglikemikë dhe ilaçe të tjera të diabetit.

Ekzistojnë dy forma klinike të kësaj sëmundje që mund të trajtohen me ilaçe:

 1. Varet nga insulina (lloji 1). Prek fëmijët dhe të rriturit nën 35 vjeç.
 2. Jo-insulinë e pavarur (2 lloje). Diagnostifikohet te njerëzit mbi 40 vjeç. Ndodh shumë më shpesh sesa diabeti tip 1 (përbën 90% të të gjitha rasteve të diabetit [1]).

Diabeti tip 1 dhe tipi 2 kanë këto simptoma:

 • Etja e vazhdueshme;
 • Humbje e peshës me oreks të shtuar;
 • të përzier;
 • Dobësi muskulore;
 • Urinim i shpeshtë.

Për të zgjedhur një ilaç, duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.

Противопоказания

Shumica e ilaçeve për diabet kanë kundërindikacione të ngjashme.

Barnat për trajtimin e sëmundjes tip 1 nuk mund të përdoren:

 • Në prani të hipoglikemisë;
 • Njerëzit me mbindjeshmëri ndaj insulinës ose një prej përbërësve të ilaçit.

Ilaçet për trajtimin e diabetit tip 2 kanë këto kundërindikacione:

 • Diabeti tip 1
 • Dështimi i veshkave;
 • shtatzënisë;
 • Periudha e laktacionit;
 • Mosha deri në 18 vjeç;
 • Intoleranca individuale ndaj përbërësve të ilaçit.

Për informacion të detajuar mbi kundërindikacionet për ilaçin që ju nevojitet, shkoni në kartën e produktit dhe lexoni udhëzimet për përdorim.

Lexoni artikullin:  Hirudoterapia për diabetin si të trajtohet me shushunja

Formularët e lëshimit

Kur blini një ilaç, është shumë e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje jo vetëm kostos, por edhe formës së lëshimit të tij, pasi shpejtësia e ekspozimit të drogës dhe mënyra e administrimit të saj do të varen nga ajo.

Më shpesh, ju mund të gjeni ilaçe të llojeve të mëposhtme:

E gjithë lista mund të gjendet në faqen tonë të internetit dhe të porosisni dërgimin e një medikamenti në rrjetin më të afërt të farmacive 36.6. Pilulat e diabeteve dhe format e tjera të ilaçeve blihen më së miri pasi të konsultoheni me një mjek.

Prodhuesi vend

Rrjeti ynë farmaci ka si ilaçe të brendshme ashtu edhe ato të importuara të diabetit.

Në faqen 366.ru do të gjeni:

 • gjermane;
 • SHBA;
 • Russian;
 • Medikamente franceze dhe të tjera.

Pagesa për mallrat e porositura kryhet direkt në departamentin e rrjetit të farmacive 36.6.

PARA P USRDORIMIN E BARNAVE, DUHET T RE LEXONI UDHRZIME P FORR P USRDORIM OSE KONSULTONI SPECIALISTIN TUAJ.

 1. [i] S.N. Alekseenko, E.V. Drobot, Parandalimi i Sëmundjeve, 2015
Diabetus Shqipëri