Parandalimi i Trajtimit të Diabetit

Den e bekuar për Diabetin (14 nëntor 2019)

Sipas z. Nikolay Neikov, Kryetar i Unionit për Horata Sats në gr. Sliven, Dr. Bogdanov …

Kryqi në korin e SIS është i mbushur me diabet nga Bullgaria Jug-Jug (Svilengrad, 20.09.19/XNUMX/XNUMX)

Organizuan zbritjen për korin e sëmundjes së diabeteve në klub në miqësinë thrakiane "Trakiya" nga ora 16:00 në qytetin e Svilengrad në …

Paguaj falas (e marta e tretë dhe e tretë nga Septemvri, Octomvri dhe Noomvri)

Merre

"Për Dr. Bogdanov, me Faleminderit! Para 10 vjeç, dikush kishte ardhur për ta parë me të, ai e vlerësonte që profesionalizmi do të ishte shumë i lartë. Në urechenata prej tij, data e balotazhit është marrë nga tekani dhe sidoqoftë itzeren. Kam vizituar dhe marrë ndihmë dhe shërim në kohë në pak vite. Për disa njerëz, mos u sugjeroni aftësi profesionale miqve dhe trajtimit të mjekëve, madje edhe për zvarritje gjatë lotëve dhe rasteve të pazgjidhura në plagë. "Ju uroj një bark të shëndetshëm dhe të shëndetshëm, një bark të gjatë dhe shumë profesional."

"Një gjurmë prej tre operacionesh për unitetin krak, ju lutemi tezhk diabet, amputiraneto në kampin e krakut të unitetit është i pashmangshëm. Gjurmët njihen në kohën e historisë dhe përtej përsëritjes dhe nga një tjetër krak. Togava Imahme do të jetë i lumtur dhe do të mësohet dhe le ta mbajmë atë së bashku me Dr. Bogdanov. Falënderime për përpjekjen e pavendosur për të ngjizur mbrëmjen e vitit të mbështetjes së Krakut në gjendje të mirë. Faleminderit pafund, faleminderit Dr. Bogdanov dhe lani bashkëshorten tuaj, faleminderit për përvojën dhe njohurinë nepovite, dhe duke pasur kohë për të më shpëtuar dhe për të shpëtuar amputimin për unitet, çarja mbeti. Përsëri shumë, shumë faleminderit! "

"Stapaloto në mi T-shirt, disa diabeti, nxirje. Konsultime me shumë ekspertë, mendimi i të cilëve është unanimisht unanimisht në amputimin e nxituar në Krakov në Kolyanoto. Wuycho mi dhe az reshikhme dhe provoni alternativën. Të gjithë ne jemi gjithashtu shumë të bukur për mua për të marrë një vendim tjetër. Kogato reshikhme dhe obsdim disi vendosën gjithçka, dhe Dr. Rumen Bogdanov, në rregull, hapi mendjen dhe dvumatët. Unë nuk e di as nyama as analizën e disertacionit të Dr. Bogdanov mbi wuichi mi. Në emrin tim, unë u fol nga endokrinologu me mendimin: "Ky është uniteti i vetëm në Bullgari, i cili duhet të rezervohet dhe shërohet." Pet Godini është përcaktuar nga çdo mënyrë çdo herë, duke mos pasur kohë për të shpëtuar krakun nga amputimi, por edhe rezultatin. Dnez, krakat dhe pakujdesia janë të tilla që askush nuk sugjeroi që vetë amputimi shpesh shqetësohet nga ndëshkimi i shpeshtë. Rrallë, të gjitha paketat duhet të sqarohen, pasi trajtimi vazhdohet gjatë, dhe këmisha është më e mirë, më e gjatë dhe më e vështirë. Osche në fillim, Dr. Bogdanov zëvendësoi zvarritjen nga i gjithë i njëjti jod-septum me ilaçe të tjera. I kënaqur jashtëzakonisht me rezultatin. Bih ishte duke kërkuar po, falë Dr. Bogdanov nga Sack për të gjithë pacientët, pacientët dhe qasjen e pacientit. Relativisht i vogël dhe i ngrohtë, ai u çmontua dhe u imponua rreptësisht. Lodër dhe solli kontrollin nga rruga për në këmishën e larjes. Me gëzim për përgatitjen ndaj pacientëve të tjerë, dhe më tej në të djathtë. Kushdo që dikush tjetër e kishte marrë me vete, ai e rrahu jashtëzakonisht i kënaqur dhe mirënjohës. Si po, dhe të shkruash një tuk, yama është e mjaftueshme, po po, dhe pronarët i kanë shprehur mirënjohje atij. Duke i uruar Dr. Bogdanov shëndet të mirë, lumturi dhe shumë më shumë sukses profesional nga skamësi ”.

“Të nderuar redaktorë, mundësi financiare Yamam dhe falënderime për Dr. Bogdanov. Duke u lutur Vi, akto imiton mundësinë e botimit të myodis odysei. Pet është një specialist mjekësor, i cili është i vetmi që ka arritur ta bëjë këtë mirë. Lutuni, botoni falënderimet tuaja për Dr. Bogdanov për foton. Ky është i vetmi ilaç kadren nekorumpiran bullgar, dikush për të shpëtuar nga amputimi i desnii mi krak, dikush nga diagnoza e diabetit ra nga gangrena e lagësht. Krakat mi Bésche është liruar nga "trajtimi" ndaj një personi tjetër mjekësor, i cili është sjellë në gjendje amputimi. Pakuptimësia e mjeteve dhe sulmi paragjykohet nga pretenca në tovar. Unë do të ha një grua në pension prej 70 vjetësh me shumë sëmundje të tjera. Specializoni, coito me lekuvat nuk është i interesuar për sëmundje të tjera dhe përshkruan ilaçe, koito në vend që po të përputhet me shëndetin, pra voloshavat. Diabeti i tillë numëronte gjithë kohën dhe la një gjurmë lekuvane (veke 5 vjeç) me ilaçin "xxxxxxxx". Shtë gjithashtu nga ilaçi "xxxxxxx", që është arsyeja pse ju hidheni në maja të lartë dhe kolesterol (az nyamam takv). Loshoto e, dikush që është i paaftë si mjek, në vend që të ndihmojë, duke ikur në mënyrë të ndjeshme ndaj pacientit. Veche 3 vjeç nuk kam ngrënë nga shtëpia e Si, për dëmet e kraj. Deset e muajit të Lekuvanos u zunë gjumi nga Dr Rumen Bogdanov duke kaluar pone në shtëpinë si. Faleminderit për mua. Duke uruar shumë shëndet dhe mosbesim për të ndihmuar pacientin. "

"Kam hasur rastësisht te Dr. Bogdanov, një gjurmë dlgo lutane dhe me trajtim të pasuksesshëm ose të përkohshëm me mjekë të tjerë. Vetë gjurmët janë trajtim i përjavshëm 3-4, në mënyrë rigoroze spazmatike sipas udhëzimeve të mjekut, plagosni zapachna në mënyrë të konsiderueshme dhe kapeni atë, do të ketë shumë levitim dhe indet janë të mbuluara me shëndet pa ndonjë lezion tjetër. Unë do të ha një 4 vjeç pa plagë. Periodikisht, vizita në zyrën e Dr. Bogdanov për mirëmbajtje parandaluese. Faleminderit Dr. Bogdanov për shmangien e mërzitjeve!

"Trajtimi tjetër dalgo dhe amputimi tjetër është 2, 3, 4 dhe 5, vetëm për levia krak, për trajtimin tim, hapi Dr. Bogdanov. Në mënyrë të ngjashme, ruani të çarat nga amputimi. Sipas kohës gjatë trajtimit me të, plaga është e mbyllur. E. Vazhdimi i çdo muaji dhe kompetenca zvarritëse për Dr. Bogdanov. "

“Ta njohim Dr. Bogdanov nga 15 vjeç. Unë fola për largimin e tij si profesionist, dhe do të doja të merrja një diabetik. Unë nuk e lejova këtë; përmes gjithë kësaj, vendos dhe zvarrit aftësitë e moszhvillimit, por pastaj arrije në momentin. Me shfaqjen e dy plagëve, Coito fillimisht u la kofshëve dhe shkelmave me përgatitjen e përgjithshme "të përshtatshme" në këmbim të trajtimit. Merrni efektin e kundërt, lëndoni të gjithë anglishten dhe trullosjen. Vizita tjetër në zyrë te Dr. Bogdanov do të fillojë trajtimin. Për marrëzinë e muajit durimi i bahut është shëruar nga plagët. Vetë Ostan është përtej spomene. Faleminderit doktorit të shokut, i cili më dha mundësinë dhe shëndetin dhe shpëtimin e Krai si. ” "

“Mësoni nga Dr. Bogdanov nga një kohë e gjatë. Tosi është një specialist i denjë, pasi ka kohë ta shpëtojë atë me dy kraki. ”

Diabetus Shqipëri