Trajtimi i diabetit të yogës

Ushtrimi i provave të kënaqësisë seksuale, kimikateve të çliruara nga kato, gëlqere kato endorfini, koitus dekurajuar nga "të varfërit" dhe stimul i çliruar nga gjysma e hormonit. Ushtrimet ka më shumë të ngjarë të jenë në gjendje të mirë dhe janë çuar në një vend të vendosur në heshtje, pasi ritmi është disi më i ulët, sasia e gjakut është ulur, sasia e gjakut është ulur, depoja është e mirë, dhe fusha e misrit është në gjendje të mirë me Hormoni dhe Stresa.

Disfunksioni ngrerë është zgjedhur gjatë stërvitjes dhe aktivitetit fizik: është i vështirë për momentin dhe mbështet projeksionin, dhe madje mund të zvarritet larg nga aktiviteti fizik dhe stërvitja. Mosfunksionimi i Varia mbizotëronte në rectylnate nga akset e përqindjes së mediumeve në vitet 20 dhe 30 në 37 përqind të mediave në fillim të viteve 70. Disrregullimi seksual mund të jetë i rëndësishëm dhe me cilësi të mirë në stomak dhe sinqerisht të neglizhohet të praktikohet, për shkak të një studimi të plotë. Studimi vlerësoi 292 më të rinj, në bazë të shpërndarjes për parimin e rastësishëm të ushtrimeve aerobike, ushtrimeve të legenit dhe ushtrimeve të tjera. Qëndroni 213 më të rinj nga sa duket se nuk përfshini ushtrime në baza ditore. Rezultati nga ato që keni marrë parasysh, çfarë jeni duke bërë, ju jeni duke praktikuar koito, ju jeni si uiski nga emri i emrave, koito nuk e drejtoi atë. Hetoni ngecjen para se të konstatoni se ju praktikoni leckë dhe zvarritje (dori dhe në kombinim me ilaçe) për trajtimin e mosfunksionimit ereksion.

Ushtrime vye-do për trajtimin e mosfunksionimit të rektumit

Gjeni ushtrime për trajtimin e mosfunksionimit të rektumit dhe keni provuar që përqindja është më e ulët. Këto ushtrime përfshijnë ushtrime të legenit (ushtrime Kegel) dhe ushtrime aerobike. Nuk e harrova shfaqjen, sepse ushtrimet e legenit ndihmuan 40% të kohës që mund të rikuperoje dhe funksioni normal u rikthye. Kjo është me të vërtetë e dobishme vetëm 33,5% dhe funksioni është i ngjashëm.

Ushtroni në pjesën e legenit të destinacionit dhe vini silatën në muskulaturën në pjesën e legenit. Këto janë Kato Kegels i famshëm. Martohuni nga ushtrimet e zakonshme, sepse po ata do të përgatisin dhe forcojnë muskujt në plan të parë dhe një gjurmë është e mirëpritur. Kegels do të ndihmojë për forcimin e kontinentit dhe seksualisht të shëndoshë. Këto ushtrime do t'ju ndihmojnë të forconi muskujt tuaj dhe të forconi muskujt tuaj, sepse duhet të jeni më të rëndësishëm se një funksion, për ta pasur penisin tuaj të shëndetshëm.

Ushtrimi në muskul është shumë i vështirë për legenin të ndihmojë në luftën me mosfunksionim ngrerë. Studimet e shfaqjes u botuan së shpejti, dhe një ushtrim aerobik mund të ishte më i dobishëm. Mosfunksionimi i shtypjes shkaktohet sinqerisht nga një problem me qarkullimin e penisit, një ushtrim aerobik mund të jetë i ngjashëm me shëndetin. Këto ushtrime përfshijnë një shëtitje 30-minuta në një den tre deri në cetir pesë nai-malko javore. Ushtrime të tjera të rëndësishme dhe të dobishme kardio përfshijnë boogan, valle, zvarritje në një makinë eliptike, i ndyrë, boogan ski, klub barsa dhe xhup. Theelësi është se prijarj kem aerobni ushtron namiraneto me zell, koeto vi haresva – nga rruga për të filluar nyama dhe do të refuzoni dhe madje do të ndaleni nga kataviku dhe shpesh nga jeta e përditshme.

Lexoni artikullin:  Cila është norma e sheqerit në gjak tek gratë pas 40 vjetësh

Trajnimi Teglo për të ngrënë mund të funksionojë pak ushtrime aerobike, keni nevojë për një ndihmë për funksionin e endotelit, disa nga veshjet në çatinë e condo. Trajnimi seriozisht dhe objektivisht me Teglo ndihmon në rritjen e forcës së muskujve dhe forcës së kockave, përmirësimin e ekuilibrit dhe stabilitetit dhe uljen e peshës maksimale. Për secilin qëllim, tlasyk për stërvitje për taglotto është përcaktim muskulor, ju mund të rritni mirëqenien tuaj.

Yoga për mosfunksionim të rektumit

Ushtrimet aerobni, Kegels dhe stërvitja e taglotos, joga janë provuar të jenë katastrofike kur jeni të stresuar për relaksim dhe qarkullim të gjakut, të cilat mund të jenë më të dobishme në trajtimin e mosfunksionimit ereksion. Ky është një pozicion efektiv për yoga, koito mogat dhe vi do të ndihmojnë dhe qeverisin ED dhe si mundeni dhe të gjeni.

Paschimottanasana

Poza e Tazi njihet dhe kato shaloi para pushtimit. Ndihma për lënien e muskujve në legen, veçanërisht me emrin e emrave, coito mbjell dlgi periodikisht nga koha në kohë. Ajo soshto taka nasrchava fluksi në kriv, duke lënë ndjenja të qetë dhe olechchava lekata depresiya. Se një izplnyava, ju jeni ulur në një dyshek me krakata si para jush. Zbriteni si një tyaloton në një mënyrë të thjeshtë dhe zvarritni rykata si, sepse po, në prag të rregullit kockat e eshtrave. Përsëriteni lëvizjen e tokës nga një vend tjetër. Në vendin e dytë, vdishvite dlboko, deri sa të rrihni briun shpesh në tyaloto si dlgo. Mblidhuni përpara dhe zgjasni errësirën e si, dokato më afër afërsisë së vatër. Nëse jeni i aftë, merrni krakata si me rrugë, por laktit mjaft i përhapur. Tazi paraqet një leckë, dhe tani ju kaloni një minutë deri në tre minuta dhe lecka dhe se, përqendrohuni në majën e de siñeto si, dhe për pjesën tjetër të ditës, lëshoni stresin nga tensioni në siato. Kohë pas kohe dhe praktikë, ju mund të arrini në pikën ku mund të arrini krakata si vitin e gjashtëmbëdhjetë.

Lexoni artikullin:  Ilaçet tradicionale për neuropatinë diabetike dhe metodat ndihmëse

Uttanasana

Pozicioni i Tazi është i njohur dhe katastrofik, pushtimi është kthyer dhe e zhurmshme në shumë yoga. Tosi është një zonë intensive që mund të jetë më e dobishme për namalyavane për shqetësimin, e cila sinqerisht është arsyeja për ED. Pozicioni i legenit të Dori mund të ndihmojë me infertilitetin, një nën-varës për ruajtjemilaneto dhe një stimulues për organitin në Kore. Për po, bëni këtë stërvitje, leckë dhe qëndroni në një matkat si një miu, vishni vithet tuaja. Publikoni dhe ndizni torzën paraprakisht, të mprehur në ijet. Përqendrohuni në pjesën e sipërme të figurës në anën e pasme, në vend se vetëm në anën e pasme. Gjurmoni palosjen e mallrave, vendoseni si në vatër para krakat, dhe kullojeni dhe lërini të shkojë në gjunjën tuaj si të djathtë, sepse po, kontrolloni zonën. Në fund të vetes, do ta ulni pozën në legen për rreth 30 sekonda në një minutë dhe në një farë mase, ta përshkruani atë dhe shtyni torzën si dhe pastaj shtrini përsëri pjesën tjetër. Lëreni dhomën dlboko në komplot gjatë gjithë rrugës, dikur jashtë rrugës, dhe siguroni që koka dhe shiatët e vizave të lëshohen.

Buda Consana:

Ushtrimi Tova është i njohur të jetë thjesht kato svrzana ryglka pozë ose peperud posir. Kjo shtrirje u ballafaqua shpesh me vithe dhe dobësi, stimulime të gjëndrave të prostatës, picnosis e leshit, barecite dhe organizmave të tjerë. Për po, shoku është shtrirë, do ta mbash në dyshek me një krakata dhe dikush do të zgjasë rebelën. Do ta çoni gjurin si, dokadish izdishvata, kato darpate petite si km legen, një nga një. Zbriteni si gjunjë nga pjesa e prapme e vendit dhe shtypni me zell mbi krakata si. Për herë të dytë, zvarritem dhe vish si, sepse golemi le ta marrë për kafshimin e si ose kafshimin e si, sepse le ta marrë golein si. Përshkruani dhe mbeteni në një pozitë toovovy nga një në një minutë, dokad vdishvat dhe otdishvat. Dokato dishata, ju jeni duke punuar në si një torzë.

Lexoni artikullin:  Swnjtje e këmbëve me diabet, trajtimi dhe parandalimi i këmbës diabetike

Kumbhakasana:

Dihet që spamaga e Kumbhakasana për luftën me mosfunksionim ngrerë, të varur dhe të uritur në brirë shpesh në tyaloto. Për po, ju lutem vini re se shtriheni në mënyrë të barabartë në stomaha si dhe mbani sa larg në fytyrë si. Do të sillni krakata si, kështu edhe pushoni nga toka. Zvarritni rossi si, sepse po butate tyaloto si dhe po ju do të shtyni kofshët si, por me siguri do t'ju siguroni që viza krakata të qetësohet në vatër. Shtyjeni tazin në një pozicion në mënyrë që të jetë e mundur për një kohë të gjatë dhe herën tjetër ju gjithashtu do ta shtyni taloto në pozicionin e fillimit.

Uttanpadasana

Unë e di që unë jam i njohur të jetë në një pozitë të paraqitur, që është pozicioni i lëvizjes dhe pozicioni është intensiv. Efekti është që unë jam në pjesën e prapme të bishtit dhe spamagate për përforcim në shesh dhe glutetite. Ju mund të përputheni me përfaqësimin seksual dhe po, ju mund ta bëni një gjë të tillë. Kjo është mënyra se si furnizimi me energji dhe nën-ndihma e degës së Krimesë janë në legen. Dokumenti shtrihuni në garba si, vendosni rizet si nga pjesa e pasme e vendit në tyaloto si me dorën në vatër. Bëni frymë brenda dhe jashtë dhe shtyni krakat si rreth 45 deri në 60 gradë nga toka. Zvarriteni në 20 sekonda dhe gjurmët tovavno do të lëshojnë pozitat si në një distancë të caktuar. Përsërisni legenin tre ose katër poza chetyre në një rrip, ne do të konfigurojmë tiparet

Pashimotanasana

Pozicioni i legenit dihet të ketë qenë disi më i mirë në të kaluarën, nuk dihet që muskujt janë forcuar dhe muskujt perineal forcohen (fitimi midis anusit dhe skrotumit ose vulvatit kur martohet). Tova, ushtrimi i ndihmës, është konceptuar për mbledhjen dhe ndihmën dhe vazhdon për aq kohë sa koha për seks. Në pozicionin e shalës do të vendosni krakata si në të djathtën tuaj dhe do të shkatërroni si bri si. Zbuloni veprimin duke rrëshqitur si kyam tyaloto si dhe ju mund të shihni që do të duhet të dyfishoni siretz mbi sortseto si. Drejtojeni atë drejt parajsës. Pas kësaj, në një farë mase, vendosni vithet nga kofshë, vendosni bradychkat vi dhe zhvendosni kimin në krakata vi. Shtypni një të drejtë të gjashtëmbëdhjetë e gjashtë, sa më shpejt që të vidhni gjashtëdhjetë. Shikoni përsëri, pak lehtë, nën drejtimin e kokës së si dhe uldzhavate të kokës së si. Nakraya, dokadisha izdishvata, zhvendos Korenë si kam në gju si.

Diabetus Shqipëri