Trajtimi i peptidit

Peptides trajtimin e syve dhe restaurimin e vizionit

Vladimir Havinson – mjek ushtarak, profesor, themelues i doktrinës së peptideve. Ai filloi zhvillimin e tij unik në Bashkimin Sovjetik, ndërsa punoi në mjete për të mbrojtur ushtarët nga dëmtimi i retinës me lazer. Studimet e tij dhanë një rezultat të papritur: ai zbuloi se një përgatitje peptidesh nga qafa e veshëve të viçave të rinj jo vetëm që përshpejton shërimin e djegieve të retinës, por edhe kontribuon në …

Endoluten – trajtim i çrregullimeve të riprodhimit të njeriut

Gjëndra pineale (gjëndra pineale) është një gjëndër e vogël në tru që rregullon proceset ciklike në trupin e njeriut. Për një kohë të gjatë, qëllimi i tij mbeti i paqartë derisa u zbulua hormoni i gjëndrës pineale, melatonin. Emisioni i tij ndodh në mënyrë të pabarabartë dhe varet nga koha e ditës, kohëzgjatja e dritës së ditës dhe mosha e personit …

Lestudimi i patologjisë së sistemit kardiovaskular nga peptidet

Qelizat e trupit të njeriut janë krijuar në atë mënyrë që të kenë nevojë për oksigjen për të marrë energji. Sistemi kardiovaskular, i cili depërton në të gjitha indet e gjalla me një rrjet të gjerë, është përgjegjës për shpërndarjen e tij dhe shumë substancave të tjera. Në qendër të saj është një pompë e fuqishme – zemra, është në gjendje të shtyjë gjakun nëpër anije me shpejtësi të madhe – 0,3 m për sekondë …

Patologjia e sistemit muskuloskeletoraparate pjellorie dhe peptide

Sistemi muskulor dhe skeletik i një personi përbëhet nga kocka, muskuj, ligamente dhe nyje kockore të lëvizshme – nyje. Sipërfaqet artikulare, ato pjesë të kockave që janë përballë njëra-tjetrës, janë të mbuluara me kërc të artikulacionit të lëmuar për të minimizuar fërkimin gjatë lëvizjeve. Jashtë, si një rast, të dy sipërfaqet e çiftëzimit janë të mbuluara me një kapsulë të dendur të indit lidhës …

Lexoni artikullin:  Metodat e autorit për trajtimin e diabetit

Trajtimi i psoriasis me peptide

Psoriasis është një sëmundje komplekse infektive e lëkurës që shfaqet në një formë kronike. Pacienti ka një ndarje aktive të qelizave të lëkurës, shkalla e ndarjes rritet me 10 herë, në krahasim me normën. Ndarja e përshpejtuar që çon në shfaqjen e lëkurës, njollave të thata, pllakave me peshore, të cilat janë simptomat kryesore të psoriasis. Simptomat mund të ndodhin si në zona të ndara (gjunjë, bërryla, kokë, ijë, mollaqe), dhe …

Trajtimi i diabetit peptid

Diabeti mellitus është një sëmundje kronike që shoqërohet me metabolizëm të dëmtuar të karbohidrateve. Trupi i një diabetiku nuk është në gjendje të përdor glukozën, e cila është burimi kryesor i energjisë për qelizat. Kjo është për shkak të prodhimit të pamjaftueshëm të insulinës hormonale nga pankreasi …

Onkologjia dhe trajtimi peptid

Daydo ditë, qelizat e trupit tonë përjetojnë efektet negative të mjedisit. Nën ndikimin e substancave që mund të dëmtojnë aparatin gjenetik, ndodh shpesh degjenerimi malinj i qelizave. Ata fitojnë veti të reja dhe bëhen agresive ndaj qelizave normale.

Aplikim i integruarpeptidet sipas llojit të sëmundjes

Ai tregon shkurt se cilat peptide

(QYTOMAXES DHE QYTOGENAT)

cilat sëmundje duhet të merren.

Mjetet juridike popullore për të forcuar imunitetin

Imuniteti është një sistem trupor i rregulluar mirë që ka nevojë për kujdes dhe forcim. Por, para se të rritni imunitetin ndaj një të rrituri, duke zgjedhur metodën që ju pëlqen, duhet të kuptoni parimet e mbrojtjes. Jo vetëm mbrojtja kundër sëmundjeve ndikohet nga sistemi imunitar. Ajo është përgjegjëse për …

Trajtimi i sëmundjeve të tretjes me peptide

Në shumë raste, mjekësia tradicionale është e pafuqishme, sëmundja bëhet kronike dhe shoqërohet me relaps.

Prandaj, vitet e fundit, sëmundjet e tretjes janë propozuar të trajtohen me peptide, përdorimi i të cilave ka fituar popullaritet të madh …

Kura e peptideve për çrregullimet metabolike

Disordersrregullimet metabolike përfshijnë një gamë të gjerë sëmundjesh me origjinë të ndryshme me simptoma dhe tipare individuale. Por në zemër të të gjitha sëmundjeve është një arsye – një mosfunksionim i organeve dhe sistemeve. Bioreguluesit peptid të Havinson do të vendosin punën e qelizave, do të fillojnë procesin e rigjenerimit të organeve dhe indeve …

Lexoni artikullin:  Qull mileti me kunguj për pankreatitit

Trajtimi peptid i patologjive të sistemit nervor

Lista e sëmundjeve neurologjike është e gjerë dhe përbëhet nga patologji dhe sindroma të ndryshme. Konsideroni patologjitë e zakonshme të sistemit nervor dhe trajtimin peptid të këtyre sëmundjeve. Shtë e rëndësishme të mbani mend se secila sëmundje ka regjimin e vet të trajtimit të peptideve ….

Trajtimi i mosfunksionimeve tiroide me peptide

Nëse marrim parasysh metoda jo-hormonale për rikthimin e funksionit të tiroides, atëherë një nga më të njohurit është përdorimi i peptideve. Praktikisht nuk ka kundërindikacione, një alternative e shkëlqyeshme për administrimin gjatë gjithë jetës së ilaçeve hormonale …

Trajtimi i sëmundjeve të traktit urinar me peptide

Me shkeljet më të vogla të sistemit urinar, një person përjeton siklet të madh, prandaj, është shumë e rëndësishme të kryhet parandalimi dhe trajtimi në kohë i patologjive. Ekzistojnë shumë mundësi, njëra prej të cilave është trajtimi i sëmundjeve të traktit urinar me peptide …

Trajtimi i sëmundjeve të frymëmarrjes me peptide

Studimet klinike kanë konfirmuar efektivitetin e peptideve Havinson në parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve të frymëmarrjes akute dhe kronike të çdo gjenezë. Ata gjithashtu mbështesin sistemin e frymëmarrjes të të moshuarve dhe ata që përjetojnë stres të shtuar në sistemin e frymëmarrjes …

Diabetus Shqipëri